maanantai 7. heinäkuuta 2014

Miten tässä nyt näin kävi?

Nimittäin mä olen ihastunut tällaisiin hempeisiin lakkauksiin. Minä, joka rakastaa tummia lakkoja. Rakastan niitä kyllä edelleen yhtä paljon, mutta nämä hempeät lakkaukset nostavat päätä nyt aika voimakkaasti. Ehkä tämä on vain ohimenevä vaihe. :)

Tässä lakkauksessa on käytetty kaverilta ostettua lakkaa Barielle Buddha-ful. Tämä lakka kiinnosti heti kun sen näin, se on läpikuultavan vaaleanpunainen flakielakka. Koska lakkaa joutuisi kerrostamaan tovin että se peittäisi, lakkasin pohjalle kerroksen China Glazen Pink Of Me:ta. Keskisormesta löytyy jälleen Gina Tricot valkoinen, koristeenaan kukkasiirtokuva. Nimettömästä löytyypi Dependin Silver Mist. 


Kyllä se vaan on myönnettävä, tykkään tästä kuin hullu puurosta. Tykkään kyllä puurostakin, vaikka en koe olevani kovinkaan hullu (jotka eivät ole lakkaharrastajia voivat tosin olla eri mieltä). :D Tästä tulikin tosi tärkeä kysymys mieleen, miten te syötte oman puuronne? Mun puuro pitää olla ehdottomasti ilman mitään makuja (marjoja tms.), vähän suolaa (yäk jos sitä ei ole ollenkaan), voisilmä ja vähän sokeria päällä. Menee myös mainiosti ilman noita kahta viimeistä.

Käytetyt lakat:

China Glaze Pink Of Me, Barielle Buddha-ful, Gina Tricot White ja Depend Silver Mist

25 kommenttia:

  1. Viehkon söötti lakkaus ja kyllä, puuro puurona.

    VastaaPoista
  2. Toivon että tää oli ajastettu, heräsin ite kuudelta ja tää on ihan kamalaaaaa olla jo hereillä :D tää on kyllä ihana lakkaus! Piristi vähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä postaus oli ajastettu! En ikinä jaksaisi olla niin täsmällinen näiden postausten kanssa jos en ajastaisi niitä. :D Kiva kuulla, että tämä piristi vähän! :)

      Poista
  3. Todella kauniit kynnet ^_^
    Toi Barielle on ihan uusi tuttavuus miulle, näyttää kyllä ihanalta lakalta :)
    Mie syön puuroni pelkällä voisilmällä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Mä oon aikaisemmin testannut kaverilta muistaakseni ainakin yhtä lakkaa tältä merkiltä, ei mitään valitettavaa muistaakseni ollut. :)
      Tämä puurotieto on kyllä hyvä lisä, nää on niin tärkeitä asioita! :D

      Poista
  4. Onpa kiva nähdä hempeämpiäkin lakkauksia täällä:) Tykkään! Puuro ei oikein kuulu mun lemppareihin, ainoastaan vispipuuroa tulee tehtyä ja syötyä, maidon kanssa tietenkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että tulevaisuudessa niitä on tulossa paljon lisää... :D Mä en oo vispipuuroa syönyt varmaan kymmeneen vuoteen, pitäisi varmaan kokeilla pitkästä aikaa! :D

      Poista
  5. No hyvä että tykkäät :) Pääsipähän pois laatikosta pölyttymästä. Ja nätit on kynnetkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tykkään! :) Kyllä tämä lakka ansaitsee tulla käytetyksi. Kiitti! :)

      Poista
  6. Oi miten kauniit kynnet. :) Tykkään.

    VastaaPoista
  7. En eka hokannut, että vaaleanpunaisissa kynsissä on muutakin kuin vaaleanpunaista, mutta todella kiva lakka tuo Bariella Buddha-ful! Muutenkin todella kauniit kynnet jälleen kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ehkä onkin sen lakan paras puoli, ettei se erotu kovin voimakkaasti. Kiitos! :)

      Poista
    2. Ja mitä siihen puuroon tulee niin itse pidän vadelmista puuron mukaan keitettynä, mutta parasta puuroa on ihan vaan sokerilla, suolalla ja voilla ;)

      Poista
    3. Hyvä että paikkasit kommentin, meinasi tärkein unohtua! :D

      Poista
  8. Ihanan hempeät kynnet. Itellä Hello Kitty- kynnet, että hemppistellään täälläkin. :) Niin ja tuohon tärkeään kysymykseen vastaus: syön ihan kaikki puurot pelkällä voisilmällä ja sen pitää olla sitte iso... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Voisilmä sopii kyllä lähes kaikkiin puuroihin. :)

      Poista
  9. ..sää alat selvästi pehmenemään pikkuhiljaa.. :D

    VastaaPoista
  10. Mistä noita Bariellen lakkoja saa? Oon nähnyt nyt muutaman, jotka on ihan pakko saada! Tuo on meinaan niin kaunis<3 Muutenki nämä kynnet on täydelliset! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttäis löytyvän ainakin Transdesignilta ja Nailsuppliesilta (eikös ne samaa puljua ole?). Tämä on kyllä tosi kaunis lakka, mutta onneksi se ei kaverin mielestä ollut! :D Kiitti!

      Poista
    2. Kiitoksia! :) Täytyykin tsekata! :3

      Poista
    3. Aina on mukava auttaa muita tuhlaamaan rahansa! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)