perjantai 11. heinäkuuta 2014

Yhdet Juhlakynnet

Olin serkkutyttöni rippijuhlissa viime viikonloppuna. Aluksi ajattelin tehdä jotain neutraalia ja huomaamatonta... Mutta sitten kuulin, että mun pitää olla aamusta laittamassa ruoka valmiiksi ja kattamassa pöydät äidin kanssa, enkä ehdi kirkkoon muiden kanssa. Siinä vaiheessa ne ajatukset neutraaleista kynsistä katosi kankkulan kaivoon... :D 

Halusin kokeilla uutta Golden Rosen valkoista tekstuurilakkaa numero 70. Ehdin aloittaa omien kynsien lakkaamisen vähän ennen iltayhdeksää lauantai-iltana. En halunnut lakkausoperaation kestävän hirvittävän myöhään, sillä mulla oli vielä vaatteet ja kampausidea karkuteillä. Tuo valkoinen tekstuuri näyttää swatcheissa ja tikulla sen verran läpikuultavalta, että halusin ottaa varman päälle ja lakkasin pohjalle kerroksen Gina Tricotin valkoista. Tämä osottautui hyväksi kikaksi, laitoin kaksi kerrosta tekstuuria tähän päälle ja olin tyytyväinen. Lakka kuivui nopeasti pohjalakasta huolimattakin.


Muihin kynsiin laitoin China Glazen huomaamattoman lakan Thistle Do Nicely. :D Keskisormessa on pohjalla Ginan valkoinen ja leimat ovat tuolla CG:n lakalla tehtyjä Pueenin laatasta 26.


Tällaisilla kynsillä menin siis rippiäisiin (kuten siskon poika asian ilmoitti). :) Koska sain nämä niin myöhään valmiiksi, unohdin ottaa lakkakuvan ihan kokonaan. :D

Harmittaa kyllä, ettei tuo lakan upeus tule kuvissa ilmi, se on niin ihana! Tällä kertaa laitoin muuten pohjalle China Glazen Strong Adhesion Base Coatia ja toivoin lakkausten kestävän pidempään kuin vuorokauden. Nehän kestivätkin aika hyvin kaksi vuorokautta. Mitä nyt pari lohkeamaa löytyi, mutta ne oli täysin keittiöveitsen aiheuttamia. :D Eli tätä ja saman kokoelman Grass Is Lime Greenerin kanssa en aio jatkossa käyttää Ginan aluslakkaa, vaikka sitä nykyään muuten käytänkin. :)  

Mukavaa helteistä viikonloppua kaikille! <3

29 kommenttia:

  1. Tosi söpöt lakkaukset! Ja varsinkin huomaamattomat ;) Tuo Golden Rosen tekstuuri on aika symppis, pitänee ehkä hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä oli tosiaan aika huomaamattomat. :D Se on ihan kiva kyllä, voisi olla yksin peittävämpi niin olisi lähes täydellinen. :)

      Poista
  2. Älyttömän kauniit! Sopi varmasti hyvin juhliin. :3

    VastaaPoista
  3. Aivan älyttömän nätit ♥

    VastaaPoista
  4. Nämä on ihanimmat ikinä! Ja haluan tuon flipflopin serkun! :D t. M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :D Minäpäs laittelen sulle viestiä jos tilattaisiin sullekin tämä. :D

      Poista
  5. Oi kyllä kelpasi rippiäisiä juhlistaa näin kauniilla kynsillä <3

    VastaaPoista
  6. Ihanatihanatihanat!!! :D mun lipastossa TDN:lle ja GILG:lle varatut paikat näyttävät olevan harmillisen tyhjät :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Jos sieltä tyhjät paikat näiden kohdalla on, niin silloinhan siihen ei auta muu kuin täyttää ne näillä lakoilla. :D

      Poista
  7. Oi miten nätit kynnet! :)

    VastaaPoista
  8. Oi vitsi, miten ihanan värinen. Tänä keväänä muhun on purrut ekaa kertaa neon-kärpänen. Alkaa itteekin pelottamaan tämmönen kirkkaiden värien käyttö tumman kauden jälkeen. :) Ihanan pirteät yksilöt ovat kyllä. Ja tuo siisti raja: <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä! Mä olisin ennen pärjännyt pelkällä mustalla lakallakin hyvin, mutta nyt nämä neonit on valloittaneet sydämen! :D Kiitos! <3

      Poista
  9. hanat kynnet! millä siistit kynsinauhat? Ne on nimittäin jumalaisen siistit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä siistin kynsinauhat ihan vain halvalla ebay-siveltimellä. Tykkään leikata sen vinoon (jos se ei alunperin sitä ole), niin on jotenki helpompi siistiä noita. :)

      Poista
    2. Kiva että oon sit ilmottanu, että sulle on hanat kynnet, ihanat tietenkin! :D mulla on tarjoustalosta sellanen aika hyvä kanssa, mutta sen karvakset tuppaa menemään käytössä lyttyyn ja siitä siivousjäljestä tulee isompi :/ pitänee tutkailla ebaytä!

      Poista
    3. Joo kyllä mä sen arvelin, että siitä puuttuu kirjain! :D Mä ostan aina noita nail art -settejä, jotka maksaa pari euroa ja niistä ne tietyt käytän siistimissiveltiminä. Kyllä nämä aikansa toimii ja sitten ne alkavat harottaa ja pitää vaihtaa uusi käyttöön. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)